Rektörümüz Okulumuzu Ziyaret Etti


Rektörümüz Alaca Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Yüksekokulumuzu ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  kısa bir süre önce görevine başlayan Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Sinan Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Meslek Yüksekokulumuzda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Alkan, öğretim elemanlarımız ile de bir araya gelerek genel durum değerlendirmesi yaptı.

Rektör Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alabilmesi için çağın gerektirdiği eğitim öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak yapılan Alaca MYO kampüsümüzün tamamlanması ile birlikte Meslek Yüksekokulunun daha da büyüyerek güçleneceğini açıkladı.

Meslek Yüksekokulumuz ziyareti sonrasında Rektör Prof. Dr. Alkan, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz’ı makamında ziyaret etti. Alaca MYO kampüsünün kısa sürede başarıyla tamamlanacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, bu süreçteki katkılarından dolayı Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz’a ve Üniversitemizin gelişim sürecine katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti.






      
 

 



HIZLI ERİŞİM